Marco en Suzanne: twee positieve en stimulerende coaches communicatieve vaardigheden

Wie zijn wij:

Enthousiast, stimulerend en validerend: bij Suzanne en Marco voel je je snel op je gemak. Inmiddels stapten zo'n 100 enthousiaste deelnemers gespreksvaardiger en met meer zelfvertrouwen de werkvloer weer op, na een traject van twee sessies bij Het Betere Goede Gesprek.
Met Suzanne en Marco haal je opgeteld meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van communiceren en organisatiedynamiek in huis!

Suzanne Vis

Nieuwsgierig, betrokken, scherp en creatief
Suzanne is arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij heeft 25 jaar ervaring in profit- en non-profit organisaties als adviseur, trainer en procesbegeleider. “Mensen willen best veranderen, maar niet veranderd worden. We gaan samen op zoek naar wat werkt”.
Kijk ook op Linkedin
dfws

Marco Schneiders

Verbindend, invoelend, speels confronterend en humoristisch
Marco is opgeleid als dramadocent, trainingsacteur en coach. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in allerlei gedragsveranderende processen in zeer uiteenlopende organisaties met toegepast theater, trainingsacteren, trainingen en coaching.
Kijk ook op mijn website

 

'Jullie zijn zo opbouwend!
Ik kreeg daardoor zelf ook alle vertrouwen om mijn nieuwe vaardigheden in de praktijk uit te proberen. En met succes!'


Wij ontmoetten elkaar toen we in 2014 aan elkaar werden gekoppeld als trainer en acteur in de module communicatie bij de opleiding tot pro justitia rapporteur. Een samenwerking die naar meer smaakte! In 2017 kwam Suzanne op het idee om ook in haar individuele coachings met Marco als trainingsacteur samen te werken, zodat haar cliënten konden oefenen met hobbels in de communicatie op het werk. En dat bleek ontzettend goed te werken! Het mooie van zo'n gesprek met een acteur in een individuele setting is dat je met de cliënt in korte tijd heel snel de diepte in kunt. De cliënten waren stuk voor stuk erg enthousiast over het positieve effect van de coachings op hun werkpraktijk. Voor ons smaakte het naar meer en in 2017 besloten we onze ervaringen uit onze gezamenlijke trainingen en coachings uit te werken tot een breed toepasbare werkwijze en deze werkwijze noemen we nu: Het Betere Goede Gesprek.

 

Serieus waar nodig en luchtig waar het kan: Het Betere Goede Gesprek